Vervulde Wensen

Damians wens: Disneyland Parijs

Vrijdag 18 november, eindelijk was het zover, na een paar keer af te moeten zeggen vanwege opname, mochten we eindelijk gaan genieten in Disneyland!

Om 03:30 uur wilden we de kinderen wakker maken maar dit was niet nodig. Ze stonden al te stuiteren om naar Disneyland te gaan.
Damian vond het iets lastiger om wakker te worden. Hij is na het aankleden al vrij snel alweer in slaap gevallen. Geen probleem want dan kon hij energie opdoen voor Disneyland later op de dag!De reis is goed gegaan. Damian heeft bijna de hele weg geslapen en de andere kids ook met afwisseling spelletje spelen op de tablet. Na een paar uur rijden zagen we eindelijk borden met Mickey mousse langs de weg!

We zijn er bijna!

Bij het hotel aangekomen werden we meteen geholpen met inchecken. Ondanks dat ons Engels niet zo goed was werd alles duidelijk uitgelegd. Damian kreeg een speciale pas voor zijn rolstoel.

En nu op naar het park!
Alle 3 de kinderen keken hun ogen uit.
Wat was het mooi in Disneyland!


De eerste dag hebben we voornamelijk shows gekeken. Daarna terug naar het hotel om onze spullen naar de kamer te brengen en een hapje te eten.
's Avonds wilden we nog even het park in om het vuurwerk te bekijken, maar de kinderen waren zo moe dat we lekker in het hotel zijn gebleven en de volgende dag weer met volle energie naar het park konden.

Dag 2 was ook super leuk!
Deze dag ook in attracties geweest en Mickey Mousse ontmoet met een foto-shoot erbij!
Damian vond het erg leuk Mickey te ontmoeten want hij is zijn grote fan! 's Middags hebben we de parade gekeken waar hij en de andere kids erg van hebben genoten.
's Avonds de lichtjes parade, dit was ook super mooi voor Damian.....Hij heeft zelfs nog een kus van een prinses gehad!Vervolgens naar de show van Mickey Mousse met de kerstboom, die hij ook erg mooi vond....Al die mooie lichtjes... Daarna hebben we heerlijk gegeten in café Mickey!....

Ooh....Wat vonden de kinderen het leuk, al die Disney figuren te zien want die liepen daar ook! .......Ze waren dol enthousiast!
Na het eten waren de kinderen helemaal afgebrand dus lekker naar hotel om te gaan slapen.

En toen begon de laatste dag!
Het is zo snel gegaan!
Eerst spullen in de auto zetten, daarna lekker ontbeten en nog even naar het park.....
We hebben nog een show gekeken van Mickey Mousse clubhouse live, wat Damian ook erg leuk vond. Dit kijkt hij ook altijd op tv!... Je zag gelijk herkenning!

Nog in een paar attracties geweest en ook nog even naar Disney Village waar de kinderen nog een kadootje mochten uitkiezen.....

En toen moesten we toch echt weer naar huis gaan rijden.

Stichting Tinkerbel heel erg bedankt voor dit mooie kado.
We hebben genoten en prachtige momenten vast kunnen leggen!'