Vervulde Wensen

Evi’s wens: De Efteling

Mijn liefste wens kwam uit!! 3 dagen naar de Efteling

Voor papa en mama begon de pret op 28-6 al want die mochten de koffers pakken (hier wist ik niets van) Papa en mama vertelden mij dat we gingen winkelen… ik wist al precies wat ik zou willen kopen, een mooie roze jurk!

Dus hop 29-6 de auto in en gaan met die banaan Terwijl papa naar de Efteling aan het rijden was dacht ik nog steeds dat we gingen winkelen. Tot dat ik de bobslee zag toen wist ik waar we waren, en vertelde mama mij dat jullie mijn wens hadden laten uitkomen!!! JEEEEEJJJ!!!Dag 1.

Na aankomst zijn we gelijk het park ingegaan, en hebben we een stukje sprookjesbos gezien.

Ook zijn we in droomvlucht en carnavalfestival geweest.

Het was al snel 15uur en mochten we naar ons huisje, wauw… ik had een stapelbed! Nadat we onze tassen hadden uitgepakt zijn we terug gegaan naar het park en hebben we de show ravelijn gekeken die vond ik best wel spannend!

Ik wilde nog in Joris en de draak maar het was al 18uur en we gingen lekker eten.
Dag 2.

Wat heb ik lekker geslapen! Zzz…. Nu een heerlijk ontbijt met verse broodjes, die hingen vanochtend gewoon aan de deur!

En op naar weer een leuke dag Efteling. Het park hebben we met het treintje rondgereden

We hebben bijna alle attracties wel gehad behalve Joris en de draak die was al 2 dagen in onderhoud. Daar was mama wel blij mee want ze had beloofd om mee te gaan (stiekem is ze een beetje bang) maar ik vond het echt jammer!

Toen was het al weer 17uur en gingen we lekker pannenkoeken eten.Op weg naar huis kwamen we Klaasvaak tegen en hebben we nog even handjeklap gedaan.
Ik wilde ook nog heel graag zwemmen dus toen we bij het huisje kwamen hebben we de zwemspullen gepakt en zijn we naar het badhuys gegaan.

Daarna hebben we ook nog naar een verhaal geluisterd verteld door Klaasvaak zelf!!Dag 3.
Jeetje wat is het snel gegaan! Alweer de laatste dag Efteling…

Lekker ontbijt in het huisje, aankleden, koffer inpakken en nog een dag genieten van alle attracties.

Papa heeft gekeken op zijn telefoon en Joris en de draak is OPEN!!! Joepie!!! Nu kunnen we er toch nog in.

En eindelijk hebben we heel het sprookjesbos kunnen zien ezeltjestrekje en ik heb op het plein de gekleurde duiven eten mogen geven. Ook een foto met roodkapje en assepoester kon natuurlijk niet ontbreken.

We hebben het niet te laat gemaakt want ik was stiekem best wel moe. Rond 16uur zijn we lekker naar huis gereden en hebben we als afsluiting gegeten bij…. Mac Donalds.

Stichting Tinkerbel wat waren het heerlijke dagen! We hebben ontzettend genoten.

Dank aan jullie en alle sponsors die dit mogelijk maken!