Vervulde Wensen

De wens van Fleur
Een weekend Walibi dankzij stichting Tinkerbel!
Dag 1:
Om half 8 ging de wekker. Aankleden, haar doen en snel even eten dan hup de auto in. In de auto lekker muziek luisteren. Zenuwachtig in de auto omdat het vandaag zover is we gaan skydiven en we mogen het hele weekend in alle achtbanen die we willen en ook zo vaak als we willen. Eenmaal aan gekomen even informatie vragen en naar de eerste achtbaan. De Lost Gravity daarna meteen naar de expres en ga zo maar door met alle achtbanen. Helaas was er 1 eventjes dicht, nou die gaan we morgen wel proberen.Ook gingen we skydiven. In de rij, wat is het spannend en toen was het zo ver we gingen naar boven! Het engste moment is als je los gaat! Maar wauw wat was het gaaf! Daarna lekker naar het huisje gegaan en pizza gegeten. Na het eten nog even lekker gaan zwemmen en dan morgen weer een leuke dag. Nu lekker slapen.Dag 2:
Ik werd om 8 uur wakker maar iedereen lag nog te slapen dus ik ging maar even op de bank hangen. Toen iedereen wakker was en aangekleed gingen we ontbijten. Het was heerlijk! Daarna meteen het park in. Na alle achtbanen en attracties waar we in wilden gaan gehad te hebben lekker terug naar het huisje. Iedereen ging even slapen behalve ik. Ik lag op de bank tv te kijken. Toen mijn moeder en zus wakker waren gingen we boodschappen doen en nog even terug het park in voor wat achtbanen. Daarna pannenkoeken en brood gegeten en toen weer lekker slapen.
Dag 3:
De dag begon weer vroeg maar het regende heel hard. Iedereen ging zijn tas inpakken en in de auto zetten. Alles was ingeladen en we konden naar het ontbijt. We wisten niet zeker of we nog het park in gingen omdat het zo hard regende maar toen we klaar met eten waren was het gestopt met regenen. Nog eventjes in wat achtbanen en toen lekker terug naar huis, iedereen was moe. En ik lag na ongeveer 15 minuten al lekker te slapen in de auto.

Het was een weekend om nooit te vergeten en ik heb er super erg van genoten!
Dankjewel stichting Tinkerbel voor dit mooie weekend.

XX Fleur