Vervulde Wensen

Lynn’s wens: Een princesje zijn.

Mijn liefste wens kwam uit!!

Eindelijk was het zover 13 november.
Toen stichting Tinkerbel in de zomer ons benaderde voor de droom van lynn, Was het niet zo moeilijk wat haar wens zou zijn. Het eerste wat ze riep; ik wil graag lange witte haren net als prinses Elsa. Stichting Tinkerbel had het idee bedacht om een prinsessenfeest te geven. Dat leek ons wel erg leuk. Lynn wist van niks dus het was 'n echte verrassing voor haar.Zondag was het dan eindelijk zover!
Neefjes en nichtjes en vriendinnetjes waren aanwezig om met z'n allen er 'n leuk feest van te maken. Opa's en oma's en tantes en ooms mochten er ook bij zijn om het feest compleet te maken. Ze stonden met z'n allen Lynn op te wachten. Wat 'n verrassing. Eenmaal uit de auto, mocht ze naar de locatie. Op een rode loper met 'n heus sneeuwkanon net als in Frozen. Elsa en Anna hadden een witte pruik voor lynn vast. Wat was ze blij en even helemaal stil. Binnen mochten de kindjes taartjes versieren en schilderijtjes schilderen. Voor de rest was er goed gezorgd met gebak en thee.

Daarna mochten we een hele grote zaal in waar 'n springkussen stond en verkleedkleding voor alle kindjes. Lynn kreeg als verrassing 'n Elsa en Anna jurk die ze ook nog eens mocht houden. Helemaal blij. Ze werden de hele dag goed verwend met glittertattoos en schminken en spelletjes op muziek. En dat alles in Frozen stijl. Wat 'n feest!Aan het eind van de middag hebben we allemaal genoten van heerlijke frietjes met hapjes erbij. Op het laatst moe maar zeer voldaan naar huis met voor iedere kindje 'n snoepzakje.

Bedankt stichting Tinkerbel voor het waarmaken van lynn haar droom. En Fun Skillz ontzettend bedankt voor de onwijs leuke middag en dat alles zo op en top geregeld was. Wij hebben genotenLynn was al vroeg in diepe slaap die avond wat 'n indrukken.