Vervulde Wensen

De wens van Noortje:
Naar Plopsaland


Geweldig!!

Eindelijk was het zover. Een wens van Noor kwam uit. Het aangeboden weekend naar Plopsaland.

Zaterdagmorgen zijn we om 08.00 uur met zijn allen vertrokken naar Plopsaland bij De Panne in BelgiŽ.

Net na Breda begonnen onze meiden te raden waar we naartoe gingen. Een wens die Noor had gedaan tijdens haar ziek zijn was om naar Plopsaland te mogen gaan. Omdat BelgiŽ in zicht kwam werd door haar grote zussen al snel de tune van de kaboutersong ingezet. De glimlach die Noor toen liet zien was supermooi.

Doordat Noor nu genoeg hersteld was van alle chemo-behandelingen en haar energie langzaam beter wordt hebben we in overleg met Stichting Tinkerbell deze superdag in september gepland.

De kaartjes lagen voor ons klaar bij de kassa en na een bolderkar gehuurd te hebben zat Noor er als een echte prinses bij. Bij alle attracties kwam ze fanatiek uit de bolderkar om eerst te meten of ze er in mocht.

Zo ja, kom zussen, kom mama en papa, hup erin.

Tijd om te eten was er eigenlijk niet want er waren zoveel leuke attracties. Maar een broodje worst bij de attractie van Heidi was erg lekker.
Na zwieren en draaien was de dag snel voorbij gegaan.

Op het eind als grote verrassing was K3 op het plein aangekomen om hun nieuwste singel te zingen.

Ook werden er bekende liedjes gezongen en werden die meegezongen door alle kinderen.Moe maar voldaan konden we te voet naar onze B&B lopen!
Een zespersoons huisje met een superleuke sfeer en eigenaar. Op aanraden van hem zijn we naar een restaurant gegaan waar we heerlijk hebben gegeten. En toen terug naar de B&B om lekker vanuit bed tv te kijken vielen we al snel met zijn alle in slaap.

Zondagmorgen om 9.30 uur ontbijt! Heerlijk, super verse broodjes en een speciaal gebakken eitje in een schattig pannetje. We hebben hier echt van zitten te smullen.

Hierna hadden we besloten om fietsen te gaan huren om langs de Belgische kustlijn te gaan fietsen. Frisse wind op kop, drie fanatieke meiden die van kustplaats naar kustplaats fietsten en een trotse papa en mama, met Noor achterop, die genoten van het samenzijn van heel het gezin waar de kinderen weer kinderen waren.
Uiteindelijk waren de benen moe, de billen geplet, de keel gesmeerd en de buik gevuld.

Wat een fijn, geweldig weekend was dit voor ons. Bedankt Stichting Tinkerbell voor alles.
We zullen door de leuke mooie foto's dit weekend altijd blijven herinneren. Zussen, weet je nog? Dit was in Plopsaland. Toch??

Kusjes van Noor.