Vervulde Wensen

De wens van Ravi:
Naar Legoland


Ik zit zojuist met Ravi de foto’s te bekijken van ons bezoek aan Legoland van 16 – 18 juni. Het roept vele mooie momenten op. Hij is nog steeds zo dankbaar dat zijn wens is uitgekomen en dat dit alles speciaal aan hem gegeven is. Hij voelt zich hierdoor “Positief speciaal” en dat heeft heel veel extra waarde op het moment. Want zijn idee van "speciaal" met alles wat er gebeurt en wat er in zijn hoofdje omgaat, hij wil niet speciaal zijn maar gewoon Ravi zonder naar en bang gevoel in zijn hoofdje… dus vandaar het “Positief speciaal” dat jullie hebben waar gemaakt.Het vliegen was maar 40 minuten en het hotel was zeer goed verzorgd, ongeveer 900 meter lopen van het park en ook het vliegveld was maar 2 km van het park af. Wel een apart idee dat je na 40 minuten vliegen een paar uur later in een ander land staat en al in Legoland rondloopt. We hebben de koffers bij de balie van het hotel gezet en zijn gelijk naar het park gelopen.Maar wat een leuk park en prachtig wat ze kunnen maken van lego.

Vele leuke attracties, wij hebben voornamelijk dezelfde gedaan en een aantal maal dezelfde kasteelshow bezocht. Maar hij genoot daar zo van, dus dan ga je gewoon weer terug in de rij om nog een keer die glimlach te voorschijn te toveren.
Wat hebben wij veel gelopen die 2 dagen. De eerste dag was het niet zo heel warm, wat regen maar rustig in het park. De tweede dag zonnig en een stuk drukker.
Nogmaals bedankt voor de goede zorgen, voor het vervoer op de heenreis en het zeer nette en vriendelijke hotel.

Heel veel groetjes en speciale bedankjes van Ravi en mama