Vervulde Wensen

De wens van Timo:
Naar Disneyland


Beste Stichting Tinkerbel,

Wat hebben wij er naar uit gekeken. En op 3 november was het zover. Wij mochten naar Euro Disney. We hadden er allemaal zo veel zin in! Timo op bezoek bij Mickey Mouse en wij mogen mee!'s Morgens vroeg vertrokken we en we kwamen iets na 10 uur al aan bij het hotel Disney's Newport Bay Club. Snel inchecken, of wacht want daar loopt Pluto al! Toch spullen afgeven en op naar het park. We kijken onze ogen uit, wat is er veel te zien! Bijna gelijk komt er een parade langs en dansen Mickey en Minnie en nog vele anderen vlak langs ons. Overweldigend! We stappen in de trein en rijden rond in Disneyland Park. We genieten de verdere dag van alle attracties zoals Autopia (Timo vindt het geweldig om zelf te rijden), Peter Pan's Flight, Dumbo the Flying Elephant, Alice's Curious Labyrinth, Mad Hatter's Tea Cups, it's a small world, Les Voyages de Pinocchio, Le Carrousel de Lancelot en nog veel meer.Aan het eind van de dag gaan we eten in een Western restaurant. Erg leuk en heerlijk gegeten. Als we dan weer naar buiten gaan is het donker. We wanen ons in een echt sprookje, zo mooi met al die lichtjes. Toch is het tijd om terug te gaan naar het hotel. Lekker slapen.


De volgende morgen heerlijk ontbeten in het hotel maar Timo en Lynn kunnen niet wachten om weer naar Euro Disney te gaan. Dus daar gaan we.
Nu naar het Walt Disney Studios Park. Waar beginnen we? Timo loopt direct naar Finding Nemo (Crush's Coaster). Hij stapt er super stoer in maar het is toch wel spannend. Als we er uit komen lunderen zijn ogen van top tot teen. Dan volgt er een geweldige show in het Animagique Theater. Wat genieten ze hier van!Als we weer naar buiten lopen is het al weer tijd voor een lunch met Mickey Mouse. Een heerlijk buffet samen met Mickey Mouse, Pluto, Knabbel of Babbel (daar zijn we nog steeds niet achter), Tijgertje, Goofy en nog anderen. Hoe gezellig is dat! Verder genieten we weer van alle attracties en komen we onder andere Sneeuwwitje en Donald Duck nog tegen.

We gaan nog even terug naar het hotel om uit te rusten want 's avonds wilt Timo graag naar het vuurwerk. Dat doen we. Nou dat is de moeite waard! Om 22 uur start bij het Sleeping Beauty Castle een schitterende vuurwerkshow. Er worden allerlei beelden op het het kasteel geprojecteerd waardoor je je elke keer in een andere wereld waant. Dit in combinatie met het vuurwerk is zo bijzonder. Geweldig! Timo geniet volop terwijl Lynn ligt te slapen in haar buggy. Zo mooi ook om te zien hoe hij dit vol houdt. Goed geweest om lang te wachten zodat hij al beter hersteld was en hier volop van heeft kunnen genieten. Na dit vuurwerkspektakel gaan we terug naar het hotel. Heerlijk slapen.


De volgende morgen is het al weer de laatste dag. We ontbijten, pakken onze spullen en vervolgen ons avontuur in Euro Disney. In Walt Disney Studios Park bezoeken we Ratatouille en Cars Quatre Roues Rallye. De show met Stitch brengt een grote lach op het gezicht van Timo. Dan gaan we Disneyland Park weer in en kiezen we nog wat attracties waar we in gaan. Als we verder lopen klimmen we nog in een enorme boomhut, bezoeken we grotten en staan we oog in oog met een echte piraat. Ook bezoeken we nog Pirates of the Caribbean. Dan is het toch echt tijd om weer naar huis te gaan. Timo wilt nog heel graag een ritje in Autopia dus daar sluiten we deze 3 geweldige dagen mee af.


Op de terugweg vraagt hij "Gaan we hier oooooit nog een keer naar toe?" Denk dat dat genoeg zegt.
Wij zijn erg dankbaar dat we dit Disneyavontuur met ons gezin hebben mogen beleven.

Vriendelijke groeten

Familie Beekman