Vervulde Wensen

De wens van Amani:
Naar Eurodisney


Beste stichting Tinkerbel,

Eindelijk was het zover, dat we onze dochter konden verassen met een weekend Eurodisney. Een wens die ze 1,5 jaar geleden uitsprak tijdens haar strijd tegen leukemie. En dankzij stichting Tinkerbel kon die wens uitkomen.

Vrijdag 09.00 vertrokken vanuit huis vol spanning en enorm veel zin. Onderweg naar Parijs veel winterse buien maar dat mocht de pret niet bederven. Om 16.30 gearriveerd in het prachtige hotel. We werden warm verwelkomd en naar onze kamer begeleidt. De kamers hadden een geweldige uitzicht en op loopafstand van het park. Nadat we gesetteld waren heerlijk gaan eten met het gezin. In de avond nog heerlijk gezwommen in het zwembad van het hotel en rond 22.00 lagen we voldaan in bed. Zaterdag was een spannende dag.

Een lunch met Disneyfiguren in het Disneyhotel. Wat hebben we met zijn allen genoten van de heerlijke lunch en de kinderen van de figuren die de hele tijd aanwezig waren.Na de lunch lekker het park in en van de attracties genoten tot etenstijd. Rond een uur of 19.00 gedineerd met het gezin. Daarna om 21.00 naar de geweldige vuurwerkshow geweest, wat een mooie afsluiting van de avond was. Zondag de laatste dag voor de laatste x heerlijk ontbeten en om 11.00 uitgecheckt. Daarna weer tot 14.00 het park in en voldaan en met vele mooie herinneringen dit weekend afgesloten.Bedankt Tinkerbel! onze dochter en de rest van het gezin hebben enorm genoten.

Vriendelijke groet,

Amani & Co