Vervulde Wensen

De wens van Amber:
Een clinic van grand-prix amazone Jill Huijbregts


Beste stichting Tinkerbel,

Amber(13) is afgelopen jaar voor de 2e keer behandeld tegen Rhabdomyosarcoom. Tijdens de chemokuren en bestralingen, stapte Amber, als ze ook maar enigszins kon, op haar verzorgpony Dempsy. Als ze te ziek was om te rijden, bood het poetsen en knuffelen haar al veel troost. Toen Stichting Tinkerbell Amber afgelopen zomer vroeg wat haar liefste wens was, hoefde ze daar niet lang over na te denken: een clinic van grand-prix amazone Jill Huijbregts. Dat was iets moois om naar uit te kijken, als alle chemokuren en bestralingen achter de rug zouden zijn.Een paar weken voor de clinic werd Amber door Anneke van Stichting Tinkerbell verrast met een zadeldekje en een shirt van Jill, dit maakte de voorpret nog groter! En woensdag 7 maart was het dan zo ver. Eind van de middag vertrokken we met de trailer naar Nuland, waar Jill de clinic zou verzorgen.

Naast Dempsy, was ook Tess met haar fries Ulke erbij, dit was voor Amber wat gezelliger. Amber is uiteindelijk de clinic gestart op Dempsy, maar omdat deze geblesseerd was geraakt, mocht ze daarna op fries Ulke de les vervolgen.

Na een uurtje was Amber toch wel moe. Na nog een korte rondleiding door de stallen waar de paarden van Jill stonden, hebben we Dempsy en Ulke gevoerd en weer in de trailer gezet. We gingen weer huiswaarts. Onderweg was er nog een stop bij de McDonalds, want van paardrijden krijg je toch wel honger!Stichting Tinkerbell, heel erg bedankt dat jullie Amberís wens hebben vervuld!

Groetjes,
Fam. van Eekelen