Vervulde Wensen

De wens van Joep:
Naar de boulevardfeesten in Bergen op Zoom


Hoi, ik ben Joep. Ik heb een Veneuze vaatmalformatie aan mijn lichaam en ben inmiddels al 24x geopereerd in het Radboud in Nijmegen. Vriendinnen van mijn moeder hadden deze super toffe wens ingestuurd die werkelijkheid werd.

We werden om 19.00 opgehaald met de limo thuis en toen gingen we vanuit daar heerlijk uit eten in de Raayberg in Bergen op Zoom het was lekker smullen.

Daarna zijn we doorgegaan naar de boulevardfeesten, ook in Bergen op Zoom, waar ik mijn grote held ‘Lil Kleine zou gaan ontmoeten. We hebben eerst nog heerlijk wat gezeten en naar de andere muziek geluisterd ook hier was het helemaal top geregeld en heel leuk. Dan rond de klok van 00,30 ging Lil Kleine optreden. Voor deze show had ik zijn dj al even gesproken en die zei dat ik gezellig op het podium bij hem mocht staan.Dus net voor de show stonden wij te wachten op het podium en daar was het moment dan, echt super. Na de show mocht ik nog even op de foto met hem en hebben we even gekletst.Rico Verhoeven was er ook opeens waarmee ik ook nog even op de foto ben geweest. Het was echt een super dag en wil hier iedereen van stichting Tinkerbel bedanken!

Met vriendelijke Groet,

Joep van Geel.