Vervulde Wensen

De wens van Naoar:
Lang weekend Bio Vakantie Oord te Arnhem


Wat hebben we genoten van dit heerlijk verwenweekend in het Bio Vakantiepark te Arnhem! We werden bij aankomst al verwacht bij de receptie en door de gastvrouw die meteen naar ons 6 persoons vakantiehuis kwam om ons te begroeten en ontvangen. Dat voelde als welkom en gastvrij.

We kregen o.a. uitleg over het vakantiepark, de mogelijkheden, de bereikbaarheid van de beheerder/ gastvrouw-man, het MeetingPoint, het reserveren van het zwembad, de snoezelruimte, de muziekruimte,de ballenbak, de skelters, e.d. Ja ongelooflijk we hadden elke dag één uur het zwembad voor ons zelf privé. Er was een persoonlijke service van 24 uur bereikbaarheid.Het geschakelde vakantiehuis was groot! Ruime slaapkamers met hoog-laag bedden welke opgemaakt klaar stonden, ook het aangepaste bed voor Naoar stond er; een grote keuken met een eetgedeelte ;een woonkamer; ideaal een badkamer en toilet geheel met aanpassingen en hulpmiddelen om Naoar makkelijk te kunnen verzorgen; een ruim terras, geheel privé; met naast ons huis een ronde schaal- schommel waar ook Naoar heerlijk van genoot.
En het huis was heerlijk schoon, wat voor ons belangrijk was, omdat Naoar veelal op de grond ligt en kruipt en rolt.
Ja echt super en zo begon ons weekend op die vrijdagmiddag 6 juli in een prachtig bosrijk gebied.We hadden gevulde dagen voor Naoar, maar ook voor zijn broertjes Ali en Noael en ons zelf. Verschillende buitenspellen verspreid over het vakantiepark en een speeltuin met “aparte” toestellen, welke je normaliter niet tegenkomt op een regulier vakantiepark. Ja super! Noael en Ali waren veelal te vinden op de skelters, de grote trampolines, de buitenspellen en het MeetingPoint met o.a. play-station.Ook de Wii in ons huisje vonden de jongens geweldig. De beheerder kwam graag uitleggen hoe het werkt. Ja en dan elke dag met zijn allen naar het zwembad. Dat was heel speciaal. Nahla had nog nooit gezwommen dus het was allemaal dubbel genieten. Een nieuwe ervaring, zo ook de snoezelruimte, omdat de ouders en broertjes dat nog nooit hadden ervaren “samen” met Naoar.We gingen ook elke dag naar de manege naast het vakantiepark. De ene dag omdat de kinderen konden gaan paardrijden. De andere dag gingen we kijken naar een wedstrijd dressuur. Ja ja, Naoar ging ook op het paard een ritje maken, ondersteund met 4 begeleiders. In het bosgedeelte was ook een korte wandelroute met onderweg trim-aktiviteiten en muziekinstrumenten van hout en metaal.... super leuk!e buitenspellen en het MeetingPoint met o.a. play-station.We kwamen tijd tekort, zoveel konden we met en zonder Naoar doen. De broertjes gingen tussendoor dan ook graag zelfstandig naar het MeetingPoint voor een ijsje en om playstation te spelen, wat ze thuis niet hebben. Heel bijzonder te ervaren dat alles is ingericht voor kinderen samen, mét en zónder beperking. Dat maakt het heel speciaal.De tijd ging snel.... het was een terug naar huis gaan, met enthousiaste herinneringen en een dankbaar hart vanwege dit langweekend, aan het begin van onze vakantieperiode. We zijn echt verwend, alles was er opgericht om het ons naar de zin te maken. Iedereen heeft dan ook genoten.
Heeel hartelijk dank, dat we op vakantie konden, wat normaliter niet in de mogelijkheid ligt.
Het was echt ontspannen voor zowel moeder en vader. Met name nu ze in een intensieve periode zitten ivm de verzorging en ontwikkelingen die er zijn rondom Naoar. Vandaar een heerlijke adempauze voor hun beide.

Nogmaals dank aan Stichting Tinkerbel en alle betrokkenen daarbij.

Met vriendelijke groet,
Familie Khalil en
Tante Jacinta de Veth