Vervulde Wensen

De wens van Rick:
Naar de races op Francorchamps


Voor een eerste blik op het circuit, toch wel spannend, of het allemaal gaat lukken, wat gaan we zien?
Het parkeren is al een hele belevenis, we zijn niet alleen! Terwijl we het circuit op lopen, wat overigens super geregeld is, prijzen we ons gelukkig, dat stichting Tinkerbel op ons pad is gekomen. Wat een cadeau!

Wat is nog mooier dan als 14-jarige je wens uit mogen spreken en dat die wens dit weekend werkelijkheid wordt.
Maar ook dat Stichting Tinkerbel er voor zorgt dat wij als gezin hier van kunnen genieten.Rick kijkt zn ogen uit en heeft in een mum van tijd uitgestippeld wat we gaan doen, dit weekend. Programma bij de hand en door! Rond de klok van 20.00 melden we ons bij het Hotel, alles is wel vermoeiend, maar wat een top dag. En dit is nog maar het begin.25 Augustus begint vroeg, met een goed ontbijt, vriendelijke mensen en natuurlijk de vraag of we naar het circuit gaan en of we voor Max komen? Om half tien zitten we weer op de tribune klaar voor de GP 3 race en natuurlijk in afwachting voor de vrije training en de kwalificaties van de formule 1.
Wat een geluid en de geur van verbrand rubber en hopend op een beetje regen zodat Max Verstappen ertegen aan kan.Een volle dag op het circuit, het Formule 1 dorp nog even in, want er moet een souvenir gescoord worden.
Even voor acht weer terug in het Hotel, heerlijk gegeten, moe maar voldaan weer naar bed, morgen de finale dag!

26 Augustus, wederom vroeg uit bed, laatste lange dag van een fantastisch weekend. Max startend op plaats 7, wat gaan ze doen. Rick geeft aan ontzettend moe te zijn, maar geeft niet op, wachtend op de tribune op de laatste race en wat voor n. Wat een start! En na wat spannende rondes al snel duidelijk dat het een gelopen race is. MAX op drie!!!Een SUPER tof einde van een SUPER tof weekend!
Dankjewel Stichting Tinkerbel en alle sponsoren, voor ons was dit een afsluiting van een loodzware periode en hopen dat we als gezin nog vele mooie dingen kunnen doen in goede gezondheid, want dat is toch het belangrijkste!Lieve groet, Rick, John, Patries en Minke