Vervulde Wensen

De wens van Sarah:
Een weekend naar Disneyland Parijs


3 ongelofelijke dagen Disneyland Parijs door stichting Tinkerbel voor Sarah.

11 mei was het dan zover na weken aftellen vertrokken we om half 9 richting Parijs.
Bepakt met alles wat Sarah nodig heeft om haar bloedsuikerwaardes constant te houden.
Sinds april 2017 heeft Sarah uit het niets de diagnose diabetes type 1 gekregen, haar hele leven stond ineens op zijn kop, ineens bij alles wat je eet en drinkt nadenken, vingerprik, koolhydraten tellen en insuline toedienen en dat elke dag meerdere malen per dag. Ook voor de rest van het gezin, de 2 zussen van Sarah was het aanpassen. Niets meer was even normaal en bij alles moet worden nagedacht en gekeken of het wel in het schema van Sarah past om haar zo stabiel mogelijk te houden.

Heerlijk waren deze dagen, even “gewoon” kind zijn, alles even vergeten en je ogen uitkijken weer even samen met het gezin samen genieten.

We kwamen vrijdag 11 mei om 12.30 aan bij het Hotel, het mooie New Portbay hotel. Daar in gecheckt te hebben konden we direct beide parken op. Sarah kreeg een pas waardoor ze nergens in de rij hoefde te wachten! De meiden kozen als eerste voor het Disney park. Wat is was het een heerlijk moment om als ouder 3 hele vrolijke blije gezichten te zien toen we door de poorten van het Disney Hotel het park betraden!
Na de nodige foto’s werd het park verkend en de nodige attracties bezocht. Om 18.00 hebben we het park verlaten om de kamer te gaan bekijken en uit te pakken.
2 schitterende kamers met heerlijke bedden en een luxe badkamer. Na de verdeling en te zijn opgefrist zijn we gaan eten in het restaurant in het Hotel.
Later zijn we terug gegaan naar het Disney park en hebben we de show op het kasteel gekeken waarna we heerlijk zijn gaan slapen.

Zaterdag 12 mei

Na een heerlijk ontbijt in het hotel zijn we deze dag gestart in Movie Park. Ook hier werden de nodige foto’s genomen en attracties bezocht. Om 13.30 hadden we een lunch in het Disney Hotel met alle karakters van Disney. Sarah straalde vooral toen haar favoriete Disney karakter Mini Mouse voor haar neus stond en met haar knuffelde.
Nadat Mickey, Donald, Stitch, Goofy en Tijgertje ook voorbij waren geweest en we heerlijk hebben gegeten zijn we weer op pad gegaan en hebben we alle attracties nogmaals gedaan die de meiden echt het allerleukste vonden. Aan het eind van de middag zijn we terug gegaan naar onze kamer, he regende enorm hard en hebben we het even rustig aangedaan zodat Sarah even bij kon komen.

Zondag 13 Mei. Vandaag de laatste dag, helaas regen maar dat mocht de pret niet drukken. Startend in het Movie park en ook daar weer alle leuke attracties wederom te hebben beleeft zijn we erna nogmaals naar het Disney park gegaan om daar de laatste paar uur door te brengen.
Het waren super dagen waar alle 3 de meiden enorm van hebben genoten en waar nog over gepraat wordt!
Wat was het een ervaring.

Dank je wel stichting Tinkerbel!!