Vervulde Wensen

De wens van Warden:
Leren Kitesurfen


Beste Tinkerbel,

Ik had al een lange tijd de droom om te leren kitesurfen. Om na een lange moeilijke periode die droom werkelijkheid te laten worden was geweldig!

De kitesurflessen werden gecombineerd met de vakantie naar Malaga, die al gepland was. Dat was natuurlijk een enorme win win, want in malaga kun je geweldig kitesurfen! Het hele gezin ging mee.

Op de eerste dag van de Lessen werd ik opgehaald door Javier, een enorm vriendelijke man die graag een praatje maakte. Hij kitesurfte al 18 jaar en wist er dus alles van. Hij had ook zijn 2 honden bij, die nam hij overal mee naartoe vertelde hij. De plek waar we naartoe gingen heette Tarifa, het kitesurf-paradijs werd het ook wel genoemd. Na een gezellige rit van 3 uur kwamen we aan.
De eerste lesdag stond vooral in het teken van veiligheid en zorgen dat je de wind en de vlieger goed begreep. Een soort theorie dag dus. Om de kracht van de vlieger te voelen was enorm gaaf en ook een soort verslavend als je het zo kunt noemen, telkens als je even rust nam wilde je gelijk weer aan de slag. Op de eerste dag had ik alles geleerd wat nodig was om zelfstandig te kunnen opstarten en naar het water te gaan.

Op de tweede lesdag begonnen we eerst met alles wat ik geleerd had te herhalen, daarna het wetsuit aan en het water in! Alles ging goed en de dag kwam al snel aan een eind. Javier vond me een snelle leerling, wat altijd leuk is om te horen. Zijn lessen waren ook enorm leuk en goed.
Dit was helaas wel de laatste lesdag, dit omdat de rest van de vakantie de wind niet goed stond. Ik heb in totaal 8 uur les gehad, en heb echt enorm veel geleerd en heel veel plezier gehad! Ik ga het kitesurfen in Nederland verder oppakken en ben echt enorm blij met de basis die ik in Malaga heb kunnen leggen.
De rest van de vakantie hebben we rustig kunnen afsluiten, het was een zeer leuke en ontspannen week voor iedereen van het gezin.

Ik kan de stichting Tinkerbel niet genoeg bedanken voor alles, het was geweldig!!!

Groet Warden.