Vervulde Wensen

De wens van Rosanne:
Met mijn vriendinnen naar WOO HAH


Stichting Tinkerbel heeft mijn wens in vervulling gebracht namelijk naar WOO HAH! met mijn 2 beste vriendinnen

Vrijdag 12 juli werden we thuis opgehaald met een limousine wat super was we konden ook nog zelf muziek opzetten en lekker meezingen

In de avond was het zover... de eerste dag van WOO HAH! Na ons klaar gemaakt te hebben gingen we met de taxi naar het festival terrein, de eerste dag was super leuk!

Zaterdag 13 juli was de tweede dag van het festival, na lekker ontbeten te hebben gingen we rond 14:30 naar het festival. Er waren deze dag veel artiesten die we wilden zien, dus rennen van stage naar stage dan maar! Tot laat in de avond hebben we doorgedanst, we waren moe maar het was weer een super leuke dag!De laatste dag hadden we ook een backstage bandje gekregen, super gaaf!

Tussen de optredens door even backstage zitten en bijkomen van het dansen en springen. De optredens deze dag waren erg goed en leuk zoals we ook hadden verwacht Travis Scott zijn show was een goede afsluiter van dit fantastische weekend!Maandag 15 juli moesten we na nog even snel ontbijten onze koffers al weer inpakken. Het weekend was voorbij maar het was er een om nooit te vergeten!

We willen alle 3 stichting Tinkerbel bedanken voor dit geweldige weekend!Tenslotte hier nog ons beeldverslag!