Vervulde Wensen

Een wens van Ronan, Jairo en Résa Jastremski
Een midweek in het Biovakantieoord


Stichting Tinkerbel heeft ons het mooiste gegeven dat zij ons konden geven: een midweekje weg met ons gezin naar het Bio vakantieoord. Even geen afspraken in ziekenhuizen of therapieën die gevolgd moeten worden, we konden gewoon een keer gewoon zijn, ontspannen met het gezin op vakantie. Wat hebben we genoten van ons verblijf op het Bio vakantieoord!

Bepakt en bezakt reden we met 3 auto’s naar Arnhem, Toen we aankwamen bij het park parkeerde we onze auto’s, wow wat een mooie locatie, het park ligt in een bosrijke omgeving.
Bij aankomst werden we warm ontvangen bij de receptie, we werden geďnformeerd over het vakantiehuisje, het Meeting point, het zwembad en alle andere mogelijkheden op park. Daarna kregen we de sleutel en konden we naar het vakantiehuisje gaan. We verbleven in het Wall-e huis, een prachtig groot vakantiehuis, geheel gelijkvloers en alles dat we nodig hadden was aanwezig of kon regelt worden. Het vakantiehuis was netjes en schoon, de bedden waren al voor ons opgemaakt en de kinderen vonden het maar wat leuk om in het Wall-e huis te zijn, Wall-e is toevallig de favoriete film van ons twee zoons dus voor hen kon het niet op.
Nadat we klaar waren met uitpakken zijn we naar het Meeting point gegaan om te kijken wat we allemaal konden gaan doen en reserveren. Ik kan niet anders zeggen dan dat er hele vriendelijke mensen werkzaam zijn op het Bio vakantieoord., hele prettige en behulpzame mensen. We konden het zwembad voor ons gezin reserveren en omdat het niet zo druk was konden we het zwembad wel drie keer reserveren. Wat hebben de kinderen, en natuurlijk wij ook, genoten in het zwembad.

Helaas kunnen wij normaal niet naar een zwembad gaan, dat is te druk en gaat niet met de kinderen. Het was zo fijn dat het nu wel kon en om te zien dat de kinderen zoveel plezier hadden in het zwembad. Ook zijn we op het Bio vakantieoord naar de bioscoop geweest, dat was wel heel leuk want we zijn nog nooit met de kinderen naar de bioscoop geweest. Net zoals we het zwembad konden reserveren kon dat met de bioscoop ook. Er waren geen andere mensen in de zaal, geen drukte en niemand die zich aan iets zou kunnen storen. En de kinderen vonden het prachtig! De kinderen hebben heerlijk gespeeld op de verschillende speelatributten die beschikbaar zijn op het park.

Op het park was ook een manage, daar zijn we naartoe gewandeld en hebben kennis gemaakt met de paarden en alle andere dieren die ze daar hebben. We hebben rondjes gereden op skelters. En dat vonden de kinderen reuze cool!

Maar bovenal hebben we gelachen en onbezorgd kunnen genieten! Prachtige herinneringen die voor altijd bij ons blijven.
Dank jullie stichting Tinkerbel voor het mogelijk maken van deze bijzonder prachtige vakantie!Wilt u ook het verslag van het bezoek aan de voorstelling "Juf Roos" lezen klik dan Hier