Vervulde Wensen

De wens van Ronan, Jairo en Résa Jastremski
Naar de voorstelling " Juf Roos" in De Maagd


Afgelopen zondag was het dan zover, ons uitje naar "Juf Roos".
Wat een lieve en vriendelijke mensen werken er bij de Maagd! Onze middelste zoon had heel veel moeite met de binnenkomst en was erg overstuur. De dames die werkzaam zijn bij de Maagd zagen dat en probeerden ons zo snel mogelijk naar het balkon te brengen zodat we rustig konden zitten.
Toen we eenmaal op onze plek zaten en er nog niemand anders in de zaal zat werd onze middelste zoon rustig. En wat heeft hij genoten van de show. Alle 3 de kinderen en wij (ouders en oma) hebben genoten van de show van juf Roos.

Wat een bijzonder moment, voor de éérste keer waren we met het gezin weg. Echt super! Ons speciale moment, een uitje met het gezin, wat voor een ander misschien zo normaal is maar voor ons niet. Het heeft ons echt goed gedaan.
Toen de show afgelopen was mochten we via de artiestenuitgang naar buiten zodat we niet in de drukte terecht zouden komen. En omdat we in de pauze niet van onze plek af zijn geweest en we daardoor geen ballon voor de kinderen konden halen hadden de medewerkers van de Maagd voor alle 3 de kinderen een ballon geregeld.

Het was echt een top middag!Familie Jastremski