Vervulde Wensen

De wens van Jayce
Dolfijnen kijken.


Ik wil nog niet naar huis!! Dat waren de laatste woorden van Jayce. Hij heeft zo genoten van een toffe midweek in Miggelenberg georganiseerd door stichting Tinkerbel.

Hier ons verhaal van deze wens.


Eindelijk is het zover Jayce zijn wens gaat in vervulling. Maandag 15 juni pakt Jayce zijn koffer in en roep heel hard “we gaan op vakantie”. Met een volle auto reden wij naar Hoenderloo waar het park van Landal ligt (Miggelenberg). Onderweg al genoten van de mooie omgeving.


Toen we de auto geparkeerd hadden stonden daar opa & oma te wachten want zij mochten ook mee van stichting Tinkerbel, omdat zij erg veel voor Jayce en de rest van het gezin betekenen. Nu nog even bij de receptie melden dat we er zijn. Na een vriendelijke ontvangst en met de sleutel in onze handen gaan we naar ons bungalow huisje.

Wow, wat een groot huis en wat een mooi interieur. Bedden netjes opgemaakt! We verbleven in een 8 persoon luxe huisje met zonnebank en sauna! Supermooi en super geregeld. Nadat we klaar waren met uitpakken zijn we naar de receptie gegaan om te kijken waarvoor we allemaal moesten reserveren. Gelukkig konden we het zwembad 2 keer reserveren voor ons vijven. Zwemmen kan niet ontbreken als je op vakantie bent. Daarna zijn we naar de supermarkt gereden om eten te halen voor de week.

Dinsdag. Na een nacht goed geslapen te hebben gingen we na het ontbijt naar BurgerZoo. Dit is een dierentuin en Jayce is dol op dieren, vooral dieren die in de zee leven. Het was een stukje rijden, auto geparkeerd en op naar de ingang. Gelijk bij de ingang was het verblijf van de pinguÏns, die waren ze op dat moment aan het eten voeren.Je had Jayce moeten zien, vol bewondering en een hele grote glimlach op zijn gezicht. Geweldig om dat als ouders/grootouders te zien dat je na zo’n heftig periode ook weer kan genieten. Na de pinguÏns zijn we naar het Ocean gegaan. Leuk om te weten is dat je langs 8 miljoen liter water loopt en de mooiste koraalriffen ziet.Jayce vond het geweldig vooral de grote haaien. Daarna zijn we naar de Desert geweest om daar naar de dieren te kijken en naar een gigantische waterval. Het was wel een beetje erg warm.Dus zijn we heerlijk naar buiten gegaan en hebben we een restaurant opgezocht en daar koffiegedronken en heerlijk geluncht. Ondertussen kon Jayce heerlijk spelen in de speeltuin. Nog even naar de olifanten, vlinders, tijgers kijken.

Daarna zijn we weer op weg gegaan naar het bungalowpark want we hadden gereserveerd voor het zwembad. Heerlijk gezwommen en na het eten was Jayce echt op, moe en voldaan ging hij naar zijn bed toe.

Woensdag. Vandaag staat er op de planning: het Dolfinarium in Harderwijk. Iets wat Jayce spannend vindt want hij gaat dolfijnen in het echt zien. Hup weer in de auto en na een stukje rijden hebben we de auto geparkeerd en liepen wij richting de ingang. Bij de ingang kregen we kaartjes mee voor de dolfijnenshow. Binnen in het park moesten we een vaste route lopen. Als 1e kwamen we bij de zeeleeuwenshow. Wat waren die ondeugend. Bryan de oudste broer heeft erg hard zitten lachen. Aan deze dag zal ik nog vaak terug denken.Na de show kwam je uit bij de dolfijnen in een grote dolfijnenvijver. We zagen hoe de trainers de dolfijnen alles aan leerden. Wij wilden er niet meer weg, want het was zo mooi om te zien. Na even wat gedronken te hebben was het tijd voor de dolfijnenshow. Best spannend!! We zaten op de voorste rij en konden alles erg goed zien.

  Na de show zei Jayce “opa ik wil ook een dolfijn”. Geweldig dat we hier zo mogen genieten met zijn allen. Eerst een hapje eten en dan nog even spelen. De kinderen mochten nog een souvenir uitzoeken en jawel Jayce koos een dolfijn!!  

Donderdag. Helaas moesten we vandaag even langs het PMC voor Jayce. Gelukkig was alles goed en konden we op weg naar Ouwehands dierenpark. Ook daar hebben wij als gezin, opa en oma ook weer erg genoten. Jayce kon er geen genoeg van krijgen en hij rende naar de ijsberen en daarna wilde hij de giraffe zien en hup naar de apen en van de apen naar de ringstaartmaki. Zulke leuke dieren en het paste zo goed bij de beleving van Jayce. Helaas hebben wij de reuzepanda niet gezien. Die wilde Carielle (zus van Jayce) heel erg graag zien. Terug op het park hebben wij nog lekker kunnen zwemmen.Na het zwemmen had mama een verrassing. We gingen namelijk nog midgetgolfen. Jayce had een makkelijke manier gevonden, gewoon het balletje in het gaatje doen en klaar. Het was nog even spannend wie er ging winnen, maar Carielle heeft gewonnen!

We hadden best wel honger gekregen van de vele activiteiten, maar wat gaan we eten? Verrassing, we gaan gourmetten. Zo leuk en gezellig om deze vakantie af te sluiten met de mensen van wie je ongelofelijk veel houdt en het besef dat je dit met zo’n allen mocht beleven dankzij stichting Tinkerbel.Vrijdag. Alweer de laatste dag, zo jammer. Nog even heerlijk in de boslucht een wandeling gemaakt.Daarna toch echt alle spullen inpakken, sleutel inleveren bij de receptie en dan toch echt op weg naar huis. Jayce was zo boos in de auto want hij wilde nog helemaal niet naar huis. Wat een enorme leuke week hebben we gehad en zo ontspannen en zo kunnen genieten van de leuke dingen in het leven. Enorm bedankt hiervoor!!! Ik zeg altijd “Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt”!