Vervulde Wensen

De wens van Lisan:
Op vakantie naar de Kaapverdische eilandenIk ben nu eventjes terug uit Kaapverdie waar mama, ik en Danisho enorm hebben genoten. Een ervaring om nooit te vergeten! Super super bedankt!Toen stichting Tinkerbel mij liet weten dat zij mijn droomwens in vervulling zou laten gaan kon ik dit nauwelijks geloven. Maar het was echt zo! Ik hou enorm van op vakantie gaan. Dit heb ik door het ziek zijn een lange tijd niet echt kunnen doen. Daarom was mijn wens om lekker op vakantie te gaan naar de zon. Het werden de Kaapverdische eilanden.

11 februari was het zover. Ik vertrok naar Kaapverdie samen met mijn moeder en vriend om een week heerlijk te genieten van de zon en de rust. Toen we vertrokken regende het en was het zo koud. Toen het vliegtuig landde was het opeens 28 graden! Zo raar! Het hotel was heel mooi.

We konden 24 uur per dag eten en drinken. Ze hadden ook drie mooie zwembaden. Omdat ik nog ziek ben door de Lyme hebben we het lekker rustig aan gedaan. Lekker eten, zwemmen, zonnen ,spelletjes spelen en aan het einde van de dag schelpjes zoeken op het strand.  Er liepen ook 3 poezen op het resort. Iedere dag namen we stiekem wat eten mee van het buffet om aan ze te voeren, ze waren zo schattig. Ik heb enorm genoten van deze zorgeloze week. Allemaal dankzij stichting Tinkerbel dank jullie wel!

Groetjes, Lisa