Vervulde Wensen

De wens van Noa:
Met vriendinnen naar een concert van Maan

Toen stichting Tinkerbel mij liet weten dat mijn wens in vervulling zou gaan, kon ik het nauwelijks geloven. Ik vond het zo vet…ik mag gewoon naar een concert van Maan met mijn vriendinnen, ouders en zusje!!! Ik had net een zware operatie achter de rug en kon wel wat leuks gebruiken om naar uit te kijken.

Vrijdag 28 februari was het zover. We werden door een mooie witte limousine opgehaald die ons naar Utrecht zou brengen. Ik had nog nooit in een limousine gezeten. Deze was zo groot en mooi, echt een belevenis. Onderweg hebben we champagne gedronken en hebben we o.a Maan liedjes gezongen, dit was super gezellig.


  

Voor het concert begon zijn we eerst lekker sushi gaan eten bij restaurant Zinia in Utrecht. Sushi is mijn lievelingseten, het was dan ook heerlijk. Met een volle buik vertrokken we naar Tivolli Vredenburg waar Maan ging optreden


  

In het voorprogramma kwamen de jongens van Fokke Simons, ik kende ze nog niet zo maar vond het super tof! Daarna kwam het optreden van Maan. We hebben lekker gedanst en alle liedjes natuurlijk mee staan zingen!! Na haar optreden mocht ik als eerste met haar op de foto, echt super leuk!!
Vervolgens weer met de limousine naar huis. We waren allemaal best moe van deze dag....die overigens echt veel te snel voorbij ging! We hebben echt allemaal zo genoten. Ik heb de hele dag met een smile van oor tot oor gelopen en was echt even alle narigheid en zorgen van de afgelopen maanden vergeten, heel fijn!

Ik wil heel graag stichting Tinkerbel bedanken, echt super fijn dat jullie deze fantastische dat voor mij hebben geregeld. Ik zal hier nog vaak aan terug denken…echt een dag om nooit meer te vergeten!!!

Liefs Noa