DE STICHTING TINKERBEL

Stichting Tinkerbel maakt zich sterk om de ernstig zieke kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar in de regio West noord Brabant en Zeeland een hart onder de riem te steken. De kinderen verdienen het om even alles te vergeten en blij te kunnen zijn met de leuke dingen in het leven. Stichting Tinkerbel vervult, waar mogelijk, hartenwensen en bezorgt kinderen met een onzekere toekomst een onvergetelijk moment. De wensdromen zijn vaak simpele genoegens voor gezonde mensen, maar vrijwel onbereikbaar als je ziek bent en/of gebonden aan ziekenhuis en medische behandelingen.De wensen zijn zeer divers en Tinkerbel doet er alles aan om die ene speciale wens waar te maken.U kunt helpen kinderdromen te vervullen natuurlijk door kinderen, waarvan U denkt dat zij in aanmerking komen, aan te melden door het formulier op deze website in te vullen
Aanmelden Kinderdroom

Het vervullen van wensen kost geld de Stichting ontvangt geen subsidie en is afhankelijk van donaties, schenkingen, legaten etc. U kunt helpen door een donatie te doen aan onze Stichting Tinkerbel (ANBI erkend)
Vul hiervoor uw gegevens in op: Ik word donateur

De stichting Tinkerbel werd opgericht oktober 2003. Al vele wensdromen van diverse kinderen zijn door onze stichting vervuld.
De beschikbare middelen worden voor 100% besteed aan het vervullen van wensen.
Notarieel is vastgelegd dat het bestuur en medewerkers van Stichting Tinkerbel geen enkele vergoeding ontvangen.